Menü

URBAN BlueDefense - Bőrvédelem

Az ANESI LAB INSTITUTE új kozmetikai vonala, melynek célja a nyár után az UVA és UVB sugarak bőrön fellépő károsodások semlegesítése, védelme, méregtelenítése és javítása, valamint a digitális világunk (kék fény) és a város légszennyezése miatt fellépő bőrproblémák kezelése. Fedezze fel a védett, regenerált, ragyogó, oxigén dús és revitalizált bőrt.

Rendezés:
Nézet:

Harc a modern világ káros hatásai ellen

 

A bőrt súlyosan érinti a szennyezés és a környezeti sugárzás. Ezt a professzionális kezelést úgy alakították meg, hogy semlegesítse ezeket az agresszív hatásokat és javítsa a bőr szerkezetét. Hidratálja, helyreállítja és revitalizálja a bőrt, miközben biztosítja a kék fény (elektronikus eszközök, LED-világítás stb.)elleni védelmet. És az UVA és az UVB sugaraknak való káros hatásait.

 

 

 

Raktáron
17.990 Ft

Védő nappali krém 50ml

 

Az exkluzív kakaó peptiddel mindennapi ápoláshoz való krém, amely elektronikus eszközök, digitális képernyők,  LED- fények által kibocsátott nagy energiájú fény (HEV) ellen védő pajzsként működik. Felveszi a harcot a mindennapi szennyezett környezeti és UVA / UVB káros hatásai elleni védelem érdekében .SPF 20 fényvédőt tartalmaz.

 

 

 

Raktáron
7.395 Ft

URBAN BLUE DEFENSE SZÉRUM 30ml

Szérum a bőrszerkezet javításáért, amelyek a környezet káros bőrre gyakorolt hatásai ellen hatnak. Olyan hatóanyaggal van kialakítva, amely védelmi gátat teremt a mindennapokban.A vörös áfonya őssejtek megakadályozzák a pigmentfoltok termelődését  és javítják a bőr szerkezetét, valamint az oxidatív stressz ellen küzd. Hyaluron sav tartalma pedig segít a bőrbe jutó víz megkötésében.

 

 

 

Raktáron
6.865 Ft