Menü

A bőr öregedésének 3 oka van...

A bőr öregedésének 3 oka van...

A bőröregedéssel szembeni küzdelem, már az ősidőktől kezdve foglalkoztat minket. Ezért már temérdek eszköz és készítmény található a piacon, ami a bőröregedés ellen készült, azonban a legtöbb esetben egyik sem több, mint puszta csalódás. Hogy miért? Azért, mert látszatmegoldások és többségük nem fókuszál eléggé a probléma gyökerére, amiből pedig három is van! 

 

 

 

Tudtad? A bőr öregedésének 3 fő oka van...

 

Az öregedésének lelassítása, a bőr struktúrájának látványos javítása pedig pofonegyszerű, de csak akkor, ha CÉLZOTTAN, az okaira fókuszálunk. Ez nem pusztán kozmetika - ez már sejtbiológia!

 

Rengeteg krémet, eszközt, pakolást, maszkot kipróbáltál már a ráncok csökkentésére, bőröd fiatalságának visszaszezésére, de egyik sem okozott 100%-os elégedettséget? A többség erre álalában "Igen"-nel felel, hiszen a legtöbb márka olyan készítményt kínál, ami ideiglenes megoldást nyújt, vagy még azt sem  tudja sajnos elérni. A probléma ilyenkor az, hogy tartalmuk nem arra az idősödő bőrben végbemenő 3 problémaforrásra nyújt választ.

 

Most elérkezett az idő, a kozmetika forradalma! Most végre megtörnek a kozmetikumok paradigmái!

 

Az ANESI új termékcsaládja, a Cellular 3 sejtszintű kezelésünkben elsősorban az effektív eredményekre és a bőr szerkezeti felépítésének regenerálására, megfelelő működésére fókuszáltunk. Az aktív hatóanyagok maximum koncentráltsági szinttel működnek, így drámaian javítja a bőr textúráját, megjelenését. Ez egy teljesen másik útja az anti-ageing kezeléseknek, amelynek nincsenek mellékhatásai.

 

 

A CELLULAR 3 MŰKÖDÉSI ELVE

 

Az új, ANESI Cellular 3 termékcsalád a legmodernebb, legtökéletesebb anti-ageing kezelést kínálja, ami kezeli a bőr öregedésének tüneteit, mint például: ráncok, pattanások, egyenetlen textúra, fakó arcbőr, rugalmatlanság, érzékenység...

 

Működési elve, hogy a bőr öregedésének 3 tudományosan bizonyított, alapvető elemére fog megoldást nyújtani, 3 sejtnövekedési faktorral (EGF) gazdagítva.

A tudományos közösség egyetért abban, hogy a bőr öregedését egyszerre több dolog befolyásolja. Ezért annak érdekében, hogy leállítsuk, lelassítsuk ezt a folyamatot, többszintű kezelést kell alkalmaznunk.

 

 

NA DE, MI IS A BŐR ÖREGEDÉSÉNEK 3 KIVÁLTÓJA?

Azaz, mire fog megoldást nyújtani az ANESI Cellular 3?

 

1. OXIDATÍV STRESSZ

Ezt szabadgyök-elméletnek is hívják. A szabadgyökök napi szinten keletkeznek a sejtjeink anyagcseréjének melléktermékeiként. Ezek a szabad gyökök károsítják a sejt struktúráját, ezáltal nem tud megfelelően működni. Ez közvetlenül is előidézhető olyan külső tényezőkkel, mint pl.: káros UV sugárzás, dohányzás, stressz, nem megfelelő táplálkozás...

Ezen a képen bal oldalt az antioxidáns, jobb oldalt pedig a szabad gyök található, illetve a köztük kialakuló elektronátadás.

2. GLIKÁCIÓ

40 éves kor felett testünk nem képes hatékonyan szabályozni már a felesleges cukrot a szövetekben, vagy megjavítani a károsodott kollagént, ezért a glikáció okozta károsodás egyre csak növekszik.

(Mi a glikáció? Az oxidációs stressz a sejteken belül sérülést okoz, míg a glikáció a sérülés körül lesz jelen, pontosabban a kollagén rostokban. Amikor felesleges glükóz van jelen a kötőszövetben, a glükóz a fehérjékkel a kollagén rosthoz kötődik, ami miatt kevésbé rugalmassá és kevésbé ellenállóvá válnak. Ezt a folyamatot nevezzük glikációnak.)

 

3. DNS KÁROSODÁS

A sejtmagban található DNS tartalmazza az összes genetikai információt, amely ellenőrzi, kontrollálja a sejt funkcióit. Ezért a sejt károsodott DNS-sel nem tud megfelelően működni.

Ez a károsodás történhet az oxidációs stressztől (szabad gyökök) és a progerin-től is, ami egy olyan toxikus fehérje, amely visszafordíthatatlan károsodást okoz a sejtmagban található DNS-nek, ez pedig a bőr gyors minőségromlásához vezet.

 

 

MIK AZ ANESI CELLULAR-3 AKTÍV ÖSSZETEVŐI?

Miben rejlik a szuperereje?

 

1.) MALÁTAKIVONAT

A biotechnológia révén egy 100%-os tisztaságú polifenolt, egy szuper-antioxidánst vontunk ki a malátakivonatból, ami:

  • Hatékonyan semlegesíti a szabad gyököket, megakadályozza a sejtkárosodást.
  • Limitálja a sejtszerkezet oxidációját, így közvetlenül védi a sejtek egészségét.
  • Gátolja a melanin szintézist.

 

 

 

2.) 3GF CELLULAR BOOSTER

Mióta Dr. Stanley Cohen és Dr. Rita Levi-Montalcini sejtbiológiai munkájuk során bebizonyosodott, hogy sokkal hatékonyabb, nagyobb biológiai szerepe van a növekedési faktoroknak (CGF - Cell Growth Factors) a bőr öregedés elleni küzdelemben, mint a sejtfiatalító kezeléseknek.

Ezek a növekedési faktorok egyik legfontosabb elemei a bőr egészségének megőrzésében. Ezek a molekulák kódolt üzenetek, amik bőrsejtek közti kommunikációt hivatottak ellátni.

A 3GF (3 Growth Factor) komplex és exkluzív kombinációja a nagy tisztaságú növekedési faktoroknak, amik a legmodernebb biomérnöki technológiák eredménye. Ez növényekben megtalálható, szintetizált molekulák, 100%-ban bio-vegán, garantáltan aktív hatóanyagú összetevője.

  • Ösztönzi a kollagén termelődést és a fibronektin szintézisét az oxidáción és glikáción keresztül, csökkenti a ráncok mélységét és számát.
  • Stimulálja, serkenti a sejtek öngyógyító képességét, regenerálja a bőrt.
  • Stimulálja az immunrendszert is azáltal, hogy csökkenti a bőr érzékenységét.
  • Csökkenti a gyulladást.
  • Javítja a bőr újjáépülését és megfiatalodását azáltal, hogy növeli a keratinociták számának növelését és a sejtszaporodást a fibroblasztokban.
  • Gátolja a melanin termelődést, így jelentősen csökkennek a pattanások, pigmentfoltok.

 

3.) PROGELINE 

A Progerin egy toxikus, mérgező fehérje ami felhalmozódik a sejtekben egy idő után, és DNS károsító hatása van. Ez sajnos az évek előrehaladtával egyre gyakoribb, ez gyorsítja fel az öregedési folyamatot.

Ezzel szemben a Progeline az első olyan aktív összetevő a piacon, ami képes meggátolni ezt a progerin szintézist, ugyanakkor közvetlenül beavatkozik az öregedés folyamatába. Ez klinikailag javítja az öregedés jeleit, mint amilyen a ráncok, fakó, megnyúlt bőr, stb...

 


 

CELLULAR-3 SZÉRUM, KRÉM, HÁMLASZTÓ - MELYIKET KÉRED?

 

3GF CELLULAR BOOSTER - 30 ml CELLULAR 3 RENEWAL CREAM - 50 ml CELLULAR 3 GLYCOLIC PEEL - 30 ml

Növekedési faktorokkal dúsított szérum, ami:

  • Gyorsítja a sejtek regenerálódását, serkenti a kollagén termelődést és segít megelőzni a ráncok kialakulását
  • Biológiailag aktívan stimulálja a bőrt és elősegíti a sejtek regenerálását, visszaállításukat a legoptimálisabb állapotba. Serkenti továbbá a bőr védelmi rendszerét, növeli a kollagén termelődést és a bőr rugalmasságát.
  • Javítja a sejtek belső szerkezetét.

Professzionális anti-ageing krém, ami kezeli a bőröregedés összes tünetét, mint a ráncok, pattanások, fakó bőr, egyenletlen textúra, érzékenység...

Progeline tartalma miatt mindösszesen 28 nap alatt csökkenti a ráncokat és átalakítja az arc kontúrját. 

3GF Complex és malátakivonata miatt megakadályozza az öregségi foltok idő előtti kialakulását, a mimikai ráncok mélységét már 5 percen belül csökkenti, javítja a sejtek állapotát, a kollagén rostok minőségét, így a bőr feszes lesz.

A legkorszerűbb hámlasztó kezelés glikolsav és AHA kombinációval, ami mélyhámlasztó és megújító hatású.

A nano hidroxi savak csökkentik a felhám vastagságát, a ráncok mélységét, miközben depigmentációs hatással is bír. A bőr fiatalabbnak, lágyabbnak, egyenletesebbnek fog kinézni.

A zab és édesgyökér kivonata gyulladásgátlók, nyugtatják a bőrt az irritációt okozó savaktól, a vitaminok és ásványi anyagok hidratálják a bőrt.

5.480 Ft 6.890 Ft 5.900 Ft
Tartalomhoz tartozó címkék: hír